Information til Kredsen

Kreds 2 Amager

Selinevej 15, 2300 København S

Information til Kredsens Medlemmer

 

På denne side vil information omkring Kredsen blive slået op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

04-07-2018

 

Kære Medlemmer i Kreds 2,

 

Bestyrelsen har haft møde med Skovfogeden. Desværre blev udfaldet at klubben ikke kan blive på pladsen, da der ingen mulighed er for at bibeholde vores klubhus samt få en træningsbane. Området skal være offentlig hundeskov. Vi har to år tilbage af vores lejekontrakt og Bestyrelsen arbejder nu på andre løsninger.

 

29-05-2018:

 

Kære Medlemmer i Kreds 2,

 

Sekretariatet v. Signe Nepper Larsen har modtaget Bestyrelsens brev og sendt en kvittering for modtagelsen, samt informeret at Bestyrelsen vil modtage et svar snarest muligt.

 

 

09-05-2018:

 

Kære Medlemmer i Kreds 2,

 

Signe Nepper Larsen har besvaret Bestyrelsens henvendelse. Bestyrelsen har derfor kontaktet Signe Nepper Larsen endnu engang i håb om at få svar på en masse spørgsmål.

Brevet kan læses ved at klikke HER

 

 

19-03-2018:

 

Kære Medlemmer i Kreds 2,

 

Bestyrelsen har skrevet endnu et brev til Naturstyrelsen. Denne gang til Signe Nepper Larsen.

Brevet kan læses ved at klikke HER

 

 

20-02-2018:

 

Kære Medlemmer i Kreds 2,

 

Bestyrelsen vil gerne sige tak til Marianne Jensen og Liane Tomasen for deres arbejde i Bestyrelsen. Også en stor tak til Linda Milton som gik ind i BHU, da vi manglede en.

Bestyrelsen hilser også velkommen til Thorsten og Heidi og ønsker tillykke med Jeres nye poster i Bestyrelsen. Vi håber på et godt samarbejde.

 

Derudover velkommen til Iris som nyudvalgt BRK sam til det nye BHU.

 

Bestyrelsen ser frem til et godt år 2018.

 

 

07-11-2017:

 

Kære Medlemmer i Kreds 2,

 

Som I ved er vi blevet opsagt på vores træningsområde. Beskeden fra Kommunen var at vi tog imod en 3-årig lejekontrakt, hvor den ikke kunne ændres fra Deres side, eller også bibeholdt vi den nuværende kontrakt som løber årligt, men her med mulighed for at vi allerede næste år skulle flytte.

Der går en del rygter om hvorfor vi pludselig er opsagt, men jeg vil gerne gøre det klart at det hverken er Bestyrelsen eller andre medlemmer som har prøvet at "tvinge" kommunen til en bedre lejekontrakt.

 

Bestyrelsen har i september sammen med mange af Jer sat os sammen og skrevet et rigtig godt og præcist skriv til Kommune, NST i Jylland og Sjælland, samt diverse politikere. Der er nu begyndt at komme svar retur de fra fleste, og desværre ikke nyheder som gør vi kan blive på området.

Mange politikere vil ikke gå ind i sagen og henviser derfor til NST.

Vores svar Esben Lunde Larsen kan I læse ved at klikke her.

Svaret bliver desuden printet og lagt i klubhuset. Det vil ikke blive delt på facebook.

 

Bestyrelsen har d.d. besvaret Skovridderen med en invitation til vores træningsplads. Vi håber med dette møde at vi sammen kan komme frem til en god løsning, hvor vi evt. afgiver en del af området, men fortsat får lov at beholde klubhus, hvalpe-banen og det bagerste stykke til rondering og lydighed.

 

Bestyrelsen sætter stor pris på alle medlemmers hjælp i dette, og enormt glade for den tid I bruger. Jeg er stadig optimistisk, og er sikker på vi sammen nok skal finde en god løsning.

Har I spørgsmål eller ideer, er I mere end velkomne til at kontakte mig eller Bestyrelsen.

Det er vigtigt at vi står sammen om dette. Bestyrelsen melder ud ligeså snart der er nyt i sagen, og jeg håber at medlemmer dermed ikke lytter til diverse rygter som løber omkring.

Bestyrelsen er ÅBEN omkring alt, og vil gerne svare på evt. spørgsmål.

 

Med Venlig Hilsen

Betina Rosenquist - Formand Kreds 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kreds 2 Amager | Selinevej 15 | 2300 København S